Menukaart

De vier ingrediënten van Bistro BON; gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit, vormen ook de ingrediënten voor de menukaart. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van de beste Frans bistro-gerechten, soms in een nieuw jasje. Zonder veel gedoe, gewoon erg lekker. De gerechten worden met liefde bereid en dat proef je!

Naast overheerlijke gerechten kun je bij Bistro BON genieten van heerlijke wijnen en een mooi glas (speciaal) bier.

lunchgerechten

Broodjes

 

Keuze uit een Franse baguette (wit of bruin), waldkorn brood en boeren wit

 

 

  1. Omelet of uitsmijter8,50
    Keuze uit ham, kaas, spek, ui en champignons
  2. Uitsmijter carpaccio12,50
    Met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, diverse pitten en truffeldressing
  3. Club vis10,25
    3 boterhammen met kruidenkaas, gerookte zalm en gerookte forel
  4. Club kip9,75
    3 boterhammen met gerookte kipfilet, bacon en kerriemayonaise
  5. Croque Monsieur5,75
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en bechamelsaus
  6. Croque Madame5,75
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en een spiegeleitje
  7. Broodje Bistro BON9,50
    Gepocheerd eitje met avocado en bacon
  8. Broodje Bistro BON de Luxe10,50
    Gepocheerd eitje met avocado, gerookte zalm en rivierkreeftjes
  9. Warme geitenkaas8,50
    Geserveerd met spekjes, balsamicostroop en walnoten
  10. Ossenhaaspuntjes 11,50
    Gebakken in chilisaus met champignons en gebakken ui
  11. Gerookte zalm9,75
    Geserveerd met een gekookt eitje, kappertjes, rode ui en remouladesaus
  12. Warme brie7,75
    Geserveerd met honing en walnoten
  13. Carpaccio11,50
    Met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, diverse pitten en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  14. Steak tartaar14,50
    Aangemaakt volgens het Bistro BON recept. Geserveerd met crostini's en een kwarteleitje
  15. Tonijn tartaar14,50
    Gemarineerde tonijn met sojasaus, wakame, zoetzure komkommer en wasabi crème. Geserveerd met crostini's
  16. Trio van vis11,50
    Garnalenkroketje, gerookte zalm en gamba's pil pil met stokbrood
  17. Proeverij a la Bon13,50
    Soepje, carpaccio, huisgemaakt rundvleeskroketje en tonijntartaar. Geserveerd met stokbrood en aioli
  18. Huisgemaakte quiche13,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade, walnoten en balsamicostroop
  19. Hamburger14,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, chilimayonaise, rucola en een portie frietjes
  20. Kipburger15,50
    Spicy kipburger met avocado, crème fraîce, tomatensalsa en een portie frietjes
  21. Tournedos21,50
    180 gram
    Geserveerd in eigen jus en brood om mee te soppen
  22. Huisgemaakte rundvlees kroketten9,50
    Geserveerd met grove mosterd
  23. Huisgemaakte garnalenkroketjes11,50
    Geserveerd met citroenmayonaise

Soepen

  1. Tomatensoep4,50
  2. Uiensoep5,00

Salades

  1. Verse vissalade14,50
    Met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes
  2. Salade caprese13,50
    Burrata met cherrytomaatjes, balsamicoparels, basilicumolie en rucola
  3. Salade carpaccio14,50
    Met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, diverse pitten en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  4. Salade zoete aardappel13,50
    Met feta kaas, courgette, gepofte cherrytomaatjes en een kruidendressing. 
    Meerprijs gebakken kipfilet; 2,50
  5.  

Diner

Voorgerechten

  1. Broodzak5,50
    Met aioli en cafe de Paris-boter
  2. Pata Negra12,50
    80 gram
  3. Oesters traditioneel3,00
    Geserveerd met rode wijn azijn en sjalotjes 
  4. Aziatische oesters3,50
    Geserveerd met zoetzure komkommer, bosui, wasabi cremè en soja saus 
  5. Rockefeller3,50
    Geserveerd met Hollandaise saus en spinazie

  6. Tomatensoep met ballen4,50

  7. Franse uiensoep5,00
  8. Carpaccio11,50
    Met Reyepenaer kaas, uitgebakken spekjes, pitjes, rucola en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  9. Beef tataki9,50
    Geserveerd met zoetzure groenten, sojabonen, lente-ui en sriracha mayonaise
  10. Tonijn tartaar14,50
    Geserveerd met sojasaus, wakame, zoetzure komkommer en wasabi crème
  11. Steak tartaar12,50
    Aangemaakt volgens het Bistro BON recept. Geserveerd met crostini en een kwarteleitje
  12. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
    Met een crostini en citroenmayonaise
  13. Argentijnse gamba's9,50
    Een Bistro BON versie van de bekende gamba's pill pill. Geserveerd met brood  
  14. Coquilles St. Jacques13,00
    Geserveerd met Pata Negra, gebakken Chorizo en een sausje van Chorizo
  15. Huisgemaakte quiche7,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, salade, walnoten en balsamicostroop
  16. Burrata11,50
    Met cherrytomaatjes, balsamico parels, balsilicumolie en een crostini
  17. Shared starter11,50 p.p
    Wandeling door de kaart vanaf 2 personen

Hoofdgerechten

Al onze vis en vlees gerechten worden geserveerd met frietjes of zoete aardappel frietjes

  1. Flamming brochette19,50
    Een vleesspies van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas met cocktailsaus en aioli
  2. Tournedos21,50
    180 gram     
    Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, bearnaisesaus, kruidenboter, rode portsaus of eigen jus.
    Meerprijs ganzenlever: 3,50
  3. Kalfslever17,50
    Gebakken met spek en ui
  4. Bavette Steak20,50
    220 gram     
    Getrancheerd en geserveerd met verse groentes en chimichurri
  5. Lamsrack22,50
    Geserveerd met groene groentes en een honing-tijmsaus
  6. Hamburger14,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, chillimayonaise en rucola
  7. Kipburger15,50
    Spicy kipburger met avocado crème fraîche en tomatensalsa 
  8. Frans Kippetje21,50
    Gemarineerd kippetje. Gekruid met tijm, rozemarijn, citroen en sinaasappel. 
  9. Huisgemaakte Quiche13,50
    met geitenkaas, verschillende groentes, salade, walnoten en balsamicostroop
  10. Truffelrisotto16,75
    Met gebakken champignons, rucola en Parmezaanse kaas
  11. Tonijn Steak19,50
    Licht geschroeid met zoetzure groenten en wasabimayonaise
  12. Zalmfilet17,50
    Met verse groentes en bearnaisesaus
  13. Zeebaarsfilet18,50
    Op de huid gebakken en geserveerd met spinazie, gepofte trostomaatjes en een witte wijnsaus 
  14. Zeetong32,50
    Geserveerd met kappertjes en remouladesaus 

Salades

  1. Salade verse tonijn15,50
    Met wakame, sojasaus, zoetzure komkommer en wasabimayonaise
  2. Salade carpaccio14,50
    Met Reyepenaer kaas, uitgebakken spekjes, pitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenlever: 3,50
  3. Salade zoete aardappel13,50
    Met feta kaas, courgette, gepofte cherrytomaatjes en een kruidendressing
    Meerprijs gebakken kipfilet: 2,50

Nagerechten

  1. Chocolade feestje 9,50
    Chocolade mousse / bolletje chocolade ijs / lava cakeje \ witte chocolade cheesecake / geserveerd met aardbeien
  2. Dame Blanche6,50
  3. Crème brûlée6,50
  4. Aardbeien romanoff 7,50
    Verse aardbeien / vanille ijs / romanoffsaus
  5. Limoncello tiramisu7,50
  6. Koffie met friandise6,50
  7. Kaasplankje9,50
    Verschillende soorten kaas

Borrelhapjes

  1. Notenmix3,50
  2. Portie olijven3,50
  3. Broodzak met dip5,50
  4. Nacho's8,50
    Nacho's, cheddar, tomatensalsa, avocado, jalapeños pepers en crème fraîce
  5. Pulled pork nacho's9,50
    Nacho's, cheddar, tomatensalsa, pulled pork en BBQ saus 
  6. Huisgemaakte bitterballen 6st8,50
  7. Huisgemaakte garnalenkroketjes 4st9,50
  8. Bittergarnituur 16st7,50
  9. Krokante kippetjes8,75
    Krokant gepaneerde kipnuggets met chilimayonaise 
  10. Vegetarische miniloempia's 6st6,75
  11. Kaasstengels 8st7,50
  12. Bistro BON Plank16,50
    Nacho's, 2 bitterballen, 2 garnalenkroketjes, notenmix, diverse worstsoorten, brie en gebakken gamba's 

Reserveren

Klik hier!