Menukaart

De vier ingrediënten van Bistro BON; gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit, vormen ook de ingrediënten voor de menukaart. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van de beste Frans bistro-gerechten, soms in een nieuw jasje. Zonder veel gedoe, gewoon erg lekker. De gerechten worden met liefde bereid en dat proef je!

Naast overheerlijke gerechten kun je bij Bistro BON genieten van heerlijke wijnen en een mooi glas (speciaal) bier.

lunchgerechten

Broodjes

Keuze uit een Franse baguette (wit of bruin), waldkorn brood of boeren wit

  1. Omelet of uitsmijter7,50
    Keuze uit ham, kaas, spek, ui en champignons
  2. Club vis9,50
    3 boterhammen met kruidenkaas, gerookte zalm en gerookte forel
  3. Club kip9,50
    3 boterhammen met gerookte kipfilet, bacon en kerriemayonaise
  4. Croque Monsieur5,00
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en bechamelsaus
  5. Croque Madame5,50
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en een spiegeleitje
  6. Broodje Bistro BON8,00
    Gepocheerd eitje met avocado en bacon
  7. Broodje Bistro BON de Luxe9,50
    Gepocheerd eitje met avocado, gerookte zalm en rivierkreeftjes
  8. Warme geitenkaas7,50
    Geserveerd met spekjes, balsamicostroop en Pecan noten
  9. Crispy skin buikspek8,00
    Geserveerd met koolsalade en bbq-saus
  10. Wildpate8,50
    Met varkensrilette en een compote van frambozen
  11. Ossenhaaspuntjes9,00
    Gebakken in chilisaus met champignons en gebakken ui
  12. Gerookte zalm8,50
    Geserveerd met een gekookt eitje, kappertjes, rode ui en remouladesaus
  13. Warme brie7,50
    Geserveerd met honing en walnoten
  14. Carpaccio8,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijmboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  15. Warme ham7,50
    Geserveerd met roomkaas en rucola
  16.  Hamburger12,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, mayonaise, rucola en een portie frietjes
  17. Huisgemaakte rundvlees kroketten7,50
    Geserveerd met grove mosterd
  18. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
    Geserveerd met remouladesaus
  19. Broodje gezond8,00
    Geserveerd met ham, kaas, komkommer, tomaat en ei

Soepen

  1. Tomatensoep4,50
  2. Franse uiensoep4,50

Salades

  1. Salade verse tonijn15,50
    Geserveerd met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer en wasabi crème 
  2. Verse vissalade14,00
    Geserveerd met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes 
  3. Salade carpaccio12,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijnboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  4. Salade gerookte eendenborst filet14,50
    Geserveerd met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  5. Salade geitenkaas13,50
    Geserveerd met tomaat, komkommer, spekjes, balsamicostroop en walnoten
  6. Paddenstoelen ravioli14,50
    Gebakken in roomboter en tijm
  7. Huisgemaakte quiche13,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten

Diner

Voorgerechten

  1. Broodzak4,50
    Met aoili en cafe de Paris-boter
  2. Bouilliabaisse4,50
  3. Tomatensoep met ballen4,50
  4. Franse uiensoep5,00
  5. Carpaccio10,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijnboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  6. Wildpate9,50
    Met varkensrilette, een compote van frambozen en geroosterd brood
  7. Steaktartaar12,50
    Aangemaakt volgens het Bistro BON recept. Geserveerd met toast en een kwarteleitje
  8. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
    Geserveerd met toast en remouladesaus
  9. Argentijnse gamba's9,50
    Een Bistro BON versie van de bekende gamba's pill pill geserveerd met brood  
  10. Coquilles & Pata Negra13,00
    met bloemkoolcrème
  11. Huisgemaakte quiche7,50 
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten
  12. Paddenstoelen ravioli8,50 
    Gebakken in roomboter en tijm
  13. Escargots7,50
    Gegratineerd met kruidenboter
  14. Buikspek7,50
    Zachte buikspek met crispy skin

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet of aardappeltjes

  1. Brochette18,50
    De welbekende vleesspies van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas geserveerd met cocktail- en remouladesaus
  2. Tournedos
    200 gram     21,50
    Kipfilet14,50
    Varkenshaasje15,50
    Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, kruidenboter, rode portsaus of eigen jus. Eendenleverkrullen: 3,50
  3. Kalfslever17,50
    Gebakken met spek en ui
  4. Iberico wangetjes16,50
    Gestoofd in rode wijn en geserveerd met spruitjes
  5. Angus Beef Shortrib19,50
    Langzaam gegaarde runderrib gemarineerd in bbqsaus en geserveerd met verse groente
  6. Huisgemaakte quiche13,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten
  7. Paddenstoelen ravioli14,50
    Gebakken in roomboter en tijm
  8. Pompoenrisotto15,50
  9. Parelhoender16,50
    Met gegrilde groentes en rode portsaus
  10. Kabeljauw21,50
    In romige kreeftensaus met kokkels
  11. Bouillabaisse18,50
    Gevuld met kabeljauw, gamba's, kokkels en rivierkreeftjes
  12. Zalmfilet18,00
    Op een bedje van linzen geserveerd met een olie van chorizo
  13. Zeetong32,50
    Gebakken in roomboter met kappertjes en remouladesaus. Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd

Salades

  1. Salade verse tonijn 9,00 / 15,50
    Tonijn sashimi met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer, wasabicrème
  2. Salade gerookte eendenborst filet8,50 / 14,50
    Met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  3. Geitenkaassalade9,00 / 13,50
    Met tomaat, komkommer, spekjes, walnoten en balsamicostroop
  4. Verse vissalade8,50 / 14,00
    Met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes

Nagerechten

  1. Chocolade taartje8,50
    Geserveerd met vers fruit en fruitcoulis
  2. Citroentaartje7,50
    Geserveerd met crumble en yoghurtijs
  3. Tarte Tatin6,00
    Geserveerd met kaneelijs
  4. Dame Blanche5,50
    Vanille ijs met warme chocoladesaus en een in vanille gepocheerde perzik
  5. Creme brulee6,50
  6. Kaasplankje9,50
  7. Scroppino6,50
     
  8.  

Borrelhapjes

  1. Notenmix3,50
  2. Broodzak met dip4,50
  3. Nacho's6,50
    Nacho's, cheddar, tomatensalsa, avocado, jalapeños pepers en crème fraîce
  4. Portie olijven3,50
  5. Huisgemaakte bitterballen7,50
  6. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
  7. Bittergarnituur8,50
  8. Bistro BON Plank15,50
    Wandeling door onze borrelkaart
  9. Kaasplankje9,50

Reserveren