Menukaart

De vier ingrediënten van Bistro BON; gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit, vormen ook de ingrediënten voor de menukaart. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van de beste Frans bistro-gerechten, soms in een nieuw jasje. Zonder veel gedoe, gewoon erg lekker. De gerechten worden met liefde bereid en dat proef je!

Naast overheerlijke gerechten kun je bij Bistro BON genieten van heerlijke wijnen en een mooi glas (speciaal) bier.

lunchgerechten

Broodjes

 

Keuze uit een Franse baguette (wit of bruin), waldkorn brood en boeren wit

 

 

  1. Omelet of uitsmijter8,50
    Keuze uit ham, kaas, spek, ui en champignons
  2. Club vis9,75
    3 boterhammen met kruidenkaas, gerookte zalm en gerookte forel
  3. Club kip9,75
    3 boterhammen met gerookte kipfilet, bacon en kerriemayonaise
  4. Croque Monsieur5,75
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en bechamelsaus
  5. Croque Madame5,75
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en een spiegeleitje
  6. Broodje Bistro BON9,50
    Gepocheerd eitje met avocado en bacon
  7. Broodje Bistro BON de Luxe10,50
    Gepocheerd eitje met avocado, gerookte zalm en rivierkreeftjes
  8. Warme geitenkaas8,50
    Geserveerd met spekjes, balsamicostroop en walnoten
  9. Ossenhaaspuntjes 11,50
    Gebakken in chilisaus met champignons en gebakken ui
  10. Gerookte zalm9,75
    Geserveerd met een gekookt eitje, kappertjes, rode ui en remouladesaus
  11. Tonijn tartaar 14,50
    Gemarineerde tonijn geserveerd met sojasaus, zeewier, zoetzure komkommer en wasabi creme
  12. Warme brie7,75
    Geserveerd met honing en walnoten
  13. Carpaccio11,50
    met reypenear kaas, uitgebakken spekjes, pijnboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  14. Steak tartaar 12,50
    aangemaakt volgens het Bistro Bon recept, geserveerd met toast en een kwarteleitje
  15. Hamburger 12,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, mayonaise, rucola en een portie frietjes
  16. Hamburger;14,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, mayonaise, rucola en een portie frietjes
  17. Kipburger 15,50
    Krokante kipburger geserveerd op een zwarte brioche bun met kerriemayonaise
  18. Tournedos 21,50
    180 gram    
  19. Geserveerd in eigen jus en brood om mee te soppen
  20. Huisgemaakte rundvlees kroketten 7,50
    Geserveerd met grove mosterd
  21. Huisgemaakte garnalenkroketjes 9,50
    Geserveerd met citroenmayonaise

Soepen

  1. Tomatensoep4,50
  2. Franse uiensoep4,50

Salades

  1. Salade verse tonijn9,00/15,50
    met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer en wasabi crème 
  2. Salade gerookte eendenborstfilet8,50/14,50
    met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  3. Verse Vissaladi8,50/14,00
    met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes

Diner

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet of zoete aardappel frietjes

  1. Flamming brochette18,50
    Een vleesspies van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas geserveerd met cocktailsaus en aioli
  2. Tournedos
    180 gram     21,50
    Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, bearnaisesaus, kruidenboter, rode portsaus of eigen jus. Meerprijs eendenleverkrullen: 3,50
  3. Kalfslever17,50
    gebakken met spek en ui
  4. Bavette Steak
    220 gram     20,50
    Getrancheerd en geserveerd met verse groentes en chimichurri
  5. Hamburger14,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, chillimayonaise en rucola
  6. Kipburger15,50
    Krokante kipburger geserveerd op een zwarte brioche bun met kerriemayonaise
  7. Iberico Wangetjes17,50
    Langzaam gegaarde wangetjes in eigen jus, geserveerd met seizoensgroenten en puree
  8. Frans Kippetje21,50
    Gemarineerd kippetje, gekruid met tijm, rozemarijn, citroen en sinasappel
  9. Huisgemaakte Quiche13,50
    met geitenkaas, verschillende groentes, salade en walnoten
  10. Truffelrisotto16,75
    met gebakken champignons, rucola en parmezaanse kaas
  11. Reypenaer ravioli16,50
    met pestosaus en cherrytomaat
  12. Tonijn Steak19,50
    Licht geschroeid met zoetzure groenten en wasabimayonaise
  13. Zalmfilet17,25
    met verse groentes en bearnaisesaus
  14. Zeebaarsfilet20,50
    op de huid gebakken zebaarsfilet met witte wijnsaus en spinazie
  15. Goed Gevulde Vissoep 20,50
    Rijkelijk gevuld met coquille, gamba's, mosselen en zeebaars
  16. Zeetong32,50
    a la meuniere. Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd

Salades

  1. Salade verse tonijn 9,00 / 15,50
    Tonijn sashimi met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer, wasabicrème
  2. Salade gerookte eendenborst filet8,50 / 14,50
    Met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  3. Ceasar salade9,00 / 15,50
    Little gem salade met bacon, parmezaanse kaas, ei, ansjovis en croutons
  4. Verse vissalade8,50 / 14,00
    Met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes

Nagerechten

  1. Dame Blanche5,50
  2. Tarte Tatin6,00
    Geserveerd met kaneelijs
  3. Creme brulee6,50
  4. Flaming Cherries6,00
    Geserveerd met vanille ijs
  5. Kaasplankje9,50
  6. Scroppino7,50
     
  7.  

Borrelhapjes

  1. Notenmix3,50
  2. Broodzak met dip4,50
  3. Nacho's6,50
    Nacho's, cheddar, tomatensalsa, avocado, jalapeños pepers en crème fraîce
  4. Portie olijven3,50
  5. Huisgemaakte bitterballen7,50
  6. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
  7. Bittergarnituur8,50
  8. Krokante kippetjes 7,50
  9. Bistro BON Plank15,50
    Wandeling door onze borrelkaart
  10. Kaasplankje9,50

Reserveren