Menukaart

De vier ingrediënten van Bistro BON; gezelligheid, smaak, lol en kwaliteit, vormen ook de ingrediënten voor de menukaart. Onze menukaart bevat een uitgebreide selectie van de beste Frans bistro-gerechten, soms in een nieuw jasje. Zonder veel gedoe, gewoon erg lekker. De gerechten worden met liefde bereid en dat proef je!

Naast overheerlijke gerechten kun je bij Bistro BON genieten van heerlijke wijnen en een mooi glas (speciaal) bier.

lunchgerechten

Broodjes

Finet claire oesters 3,50 p.st.

 

Keuze uit een Franse baguette (wit of bruin), waldkorn brood en boeren wit

 

 

  1. Omelet of uitsmijter7,50
    Keuze uit ham, kaas, spek, ui en champignons
  2. Club vis9,50
    3 boterhammen met kruidenkaas, gerookte zalm en gerookte forel
  3. Club kip9,50
    3 boterhammen met gerookte kipfilet, bacon en kerriemayonaise
  4. Croque Monsieur5,00
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en bechamelsaus
  5. Croque Madame5,50
    Tosti op Franse wijze met ham, kaas en een spiegeleitje
  6. Broodje Bistro BON8,00
    Gepocheerd eitje met avocado en bacon
  7. Broodje Bistro BON de Luxe9,50
    Gepocheerd eitje met avocado, gerookte zalm en rivierkreeftjes
  8. Warme geitenkaas7,50
    Geserveerd met spekjes, balsamicostroop en Pecan noten
  9. Ossenhaaspuntjes 9,00
    Gebakken in chilisaus met champignons en gebakken ui
  10. Gerookte zalm8,50
    Geserveerd met een gekookt eitje, kappertjes, rode ui en remouladesaus
  11. Tonijn tartaar 14,50
    Gemarineerde tonijn geserveerd met sojasaus, zeewier, zoetzure komkommer en wasabi creme
  12. Warme brie7,50
    Geserveerd met honing en walnoten
  13. Carpaccio8,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijmboompitjes en turf eldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  14. Steak tartaar 12,50
    Aangemaakt volgens het Bistro Bon recept, geserveerd met toast en een zwarte leitje
  15. Hamburger 12,50
    Geserveerd met gebakken uitjes, spiegeleitje, mayonaise, rucola en een porti e frietjes
  16. Kipburger 14,50
    Geserveerd op een zwarte brioche bun met mangosalsa en zoete aardappel friet jes
  17. Huisgemaakte rundvlees kroketten 7,50
    Geserveerd met grove mosterd
  18. Huisgemaakte garnalenkroketjes 7,50
    Geserveerd met citroenmayonaise
  19. Broodje gezond 8,00
    Geserveerd met ham, kaas, komkommer, tomaat en ei

Soepen

  1. Tomatensoep4,50
  2. Franse uiensoep4,50

Salades

  1. Salade verse tonijn15,50
    Geserveerd met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer en wasabi crème 
  2. Verse vissalade14,00
    Geserveerd met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes 
  3. Salade carpaccio12,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijnboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  4. Salade gerookte eendenborst filet14,50
    Geserveerd met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  5. Salade geitenkaas13,50
    Geserveerd met tomaat, komkommer, spekjes, balsamicostroop en walnoten
  6. Ceasar salade9,00/15,50
    Little gem salade met bacon, parmezaanse kaas, ei, ansjovis en croutons
  7. Huisgemaakte quiche13,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten

Diner

Voorgerechten

  1. Broodzak4,50
    Met aoili en cafe de Paris-boter
  2. Tomatensoep met ballen4,50
  3. Franse uiensoep5,00
  4. Finet claire oesters3,50 p.st.
  5. Carpaccio10,50
    Geserveerd met Reyepenaar kaas, uitgebakken spekjes, pijnboompitjes en truffeldressing
    Meerprijs ganzenleverkrullen: 3,50
  6. Beef tataki 9,50
    Met zoetzure groenten, sojabonen en zwarte berry rijst
  7. Steak tartaar 12,50
    Aangemaakt volgens het Bistro Bon recept, geserveerd met toast en een kwarteleitje
  8. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
    Geserveerd met toast en remouladesaus
  9. Argentijnse gamba's9,50
    Een Bistro BON versie van de bekende gamba's pill pill geserveerd met brood  
  10. Coquilles & Pata Negra13,00
    met bloemkoolcrème
  11. Huisgemaakte quiche7,50 
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten
  12. Reypenaer ravioli8,50 
    Geserveerd met pestosaus en zongedroogde tomaatjes
  13. Burrata 7,50
    Met verschillende cherrytomaatjes, crostini en pestodressing
  14. Shared starter10,50 p.p
    Wandeling door de kaart voor 2 personen

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet of zoete aardappel frietjes

  1. Flamming brochette18,50
    De welbekende vleesspies van ossenhaas, kipfilet en varkenshaas geserveerd met cocktail- en remouladesaus
  2. Tournedos
    200 gram     21,50
    Kipfilet14,50
    Varkenshaasje15,50
    Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, kruidenboter, rode portsaus of eigen jus. Eendenleverkrullen: 3,50
  3. Kalfvlees16,25
    Geserveerd met romige champignonsaus, morilles en een salade
  4. Kalfslever17,50
    Gebakken met spek en ui
  5. Bavette17,75
    Geserveerd met venkel, mangochutney, gerookte amandel en jus
  6. Huisgemaakte quiche13,50
    Met geitenkaas, verschillende groentes, een salade en walnoten
  7. Reypenaer ravioli14,50
    Geserveerd met pestosaus en zongedroogde tomaatjes
  8. Truffelrisotto16,50
  9. Parelhoender16,50
    Met gegrilde groentes en rode portsaus
  10. Kabeljauw21,50
    In romige kreeftensaus met kokkels
  11. Tonijn steak19,50
    Licht geschroeid met zoetzure groenten en wasabimayonaise
  12. Zalmfilet18,00
    Op een bedje van linzen geserveerd met een olie van chorizo
  13. Zeetong32,50
    Gebakken in roomboter met kappertjes en remouladesaus. Dit gerecht heeft een langere bereidingstijd

Salades

  1. Salade verse tonijn 9,00 / 15,50
    Tonijn sashimi met zeewier, sojasaus, zoetzure komkommer, wasabicrème
  2. Salade gerookte eendenborst filet8,50 / 14,50
    Met gekonfijte sinaasappel, blauwschimmelkaas, avocado en walnoten
  3. Ceasar salade9,00 / 15,50
    Little gem salade met bacon, parmezaanse kaas, ei, ansjovis en croutons
  4. Verse vissalade8,50 / 14,00
    Met gerookte zalm, gerookte forel en rivierkreeftjes

Nagerechten

  1. Chocolade taartje8,50
    Geserveerd met vers fruit en fruitcoulis
  2. Lemon cheesecake 
    Bastognekoekje met lemon cheese cakemousse en hangop van liefmans
  3.  
  1. Tarte Tatin6,00
    Geserveerd met kaneelijs
  2. Dame Blanche5,50
    Vanille ijs met warme chocoladesaus en een in vanille gepocheerde perzik
  3. Creme brulee6,50
  4. Kaasplankje9,50
  5. Scroppino6,50
     
  6.  

Borrelhapjes

  1. Notenmix3,50
  2. Broodzak met dip4,50
  3. Nacho's6,50
    Nacho's, cheddar, tomatensalsa, avocado, jalapeños pepers en crème fraîce
  4. Portie olijven3,50
  5. Huisgemaakte bitterballen7,50
  6. Huisgemaakte garnalenkroketjes7,50
  7. Bittergarnituur8,50
  8. Krokante kippetjes 7,50
  9. Bistro BON Plank15,50
    Wandeling door onze borrelkaart
  10. Kaasplankje9,50

Reserveren