Ons terras aan de Sint-Jan 13 t/m 19 juli van 11.00 tot 23.00

Wij; drie enthousiaste ondernemers (Arjan van de Laak, Kristel Schulte en Stephanie Schulte) van onder andere Bossche horecazaken Borrelcafe Jij&ik, Poke Perfect en Bistro Bon krijgen deze zomer de kans om een pop-up zaak te runnen aan de voet van de Sint-Jan "Ons terras aan de Sint-Jan" 

Jeu de Boules aan de Sint-Jan

- Huur een Jeu de Boules baan met je vrienden of collega's
- De kosten voor de baan: 10 euro per uur
- Minimaal 2 en maximaal 6 personen per baan
- Maak setjes van 2 of 3 personen en speel tegen elkaar!
- Plak er een dinertje aan vast op "Ons terras aan de voet van de Sint-Jan"

Geïnteresseerd in het huren van een baan? Stuur even een mailtje naar info@bistrobon.nl of bel naar 073-6141424.

TERRAS MENUKAART

Lunch

  1. Carpaccio ________________ 11,50
    Reyepenaar kaas / uitgebakken spekjes / diverse pitten / truffeldressing
  2. Ossenhaaspuntjes __________ 11,50
    Gebakken in chilisaus / champignons / gebakken ui
  3. Rundvleeskroketten ________ 9,50
    Huisgemaakte rundvleeskroketten / grove mosterd 
  4. Garnalenkroketten __________ 11,50
    Huisgemaakte garnalenkroketjes / citroenmayonaise 
  5. Club vis ___________________ 10,25
    3 boterhammen / kruidenkaas / gerookte zalm / gerookte forel
  6. Club kip ____________________ 9,75
    3 boterhammen / gerookte kipfilet / kerriemayonaise
  7. Warme brie _________________ 7,75
    Honing / walnoten
  8. CROQUE MONSIEUR ________ 5,75
    Tosti op Franse wijze met ham / kaas / bechamelsaus

Salades: 

  1. Salade carpaccio ______________ 12,50
    Reyepenaar kaas / uitgebakken spekjes / diverse pitten / truffeldressing
  2. Salade caprese ________________ 13,50
    Burrata / cherrytomaatjes / balsamicoparels / basilicumolie / rucola
  3. Zoete aardappelsalade __________ 13,50
    Feta kaas / courgette / gepofte cherrytomaatjes / kruidendressing
    Meerprijs gebakken kipfilet +2,50

Poké Bowls 

  1. The witzel __________________ 10,50
    Zalm / avocado / komkommer / lente-uitjes / orange masago / sesamzaad / signature poke ponzu saus
  2. The original ________________ 11,50
    Zalm / avocado / edamame / bonen / lente-uitjes / zeewiervlokken / sesamzaad in pittige marinade / oranje masago / vegan sriracha mayo
  3. Teriyaki ginger chicken _______ 11,50
    Warme kippendijen / mai?s / wortel / zoete aardappel / gegrilde broccoli in teriyaki ginger-saus / gepekelde gember / knapperige ui / sesamzaad
  4. Next level tempeh vegan ______ 10,50
    Sticky tempeh / komkommer / mai?s in pittige marinade / gepekelde groentes / zeewiervlokken / sesamzaad

Voorgerechten

  1. Brood met dip _____________ 5,50
    Aioli / cafe de Paris-boter
  2. Carpaccio ________________ 11,50
    Reyepenaer kaas / uitgebakken spekjes / pitjes / rucola / truffeldressing
  3. Beef tataki ________________ 9,50
    Zoetzure groenten / sojabonen / lente-ui / sriracha mayonaise
  4. Garnalenkroketten __________ 7,50
    Huisgemaakte garnalenkroketjes / citroenmayonaise
  5. Argentijnse gamba’s _________ 9,50
    Bistro BON versie van de bekende gamba’s pill pill / brood
  6. Buratta ___________________ 11,50
    Cherrytomaatjes / balsamico parels / balsilicumolie 

Hoofdgerechten

  1. Flaming brochette __________ 19,50
    Vleesspies van ossenhaas / kipfilet / varkenshaas / cocktailsaus / aioli
  2. Tournedos ______________ 21,50
    180 gram / keuze uit: pepersaus / champignonsaus / kruidenboter
  3. Tonijn steak ________________ 19,50
    Licht geschroeid / zoetzure groenten / wasabimayonaise
  4. Truffelrisotto ______________ 16,75
    Gebakken champignons / rucola / Parmezaanse kaas
  5. Zoete aardappelsalade _______ 13,50
    Feta kaas / courgette / gepofte cherrytomaatjes / kruidendressing
    Meerprijs gebakken kipfilet +2,50

Dessert

  1. Creme brulee _______________ 6,50
  2. Aardbeien romanoff __________ 7,50
    Verse aardbeien / vanille ijs / Romanoffsaus
  3. Vegan brownie ______________ 3,00
    Chocolade brownie

Ons terras aan de Sint-Jan (Bistro Bon)

Bel

073-6141424

Mail

info@bistrobon.nl

Reserveren

Klik hier!